Home

Hallo,

Mijn naam is Thea Smeding

In Januari 2011 ben ik wegens ziekte tijdelijk uit de arbeidsmarkt geweest. Ik heb in die tijd kennis gemaakt met Powertex en wat als hobby begon is uitgelopen op een passie. Ik heb alle certificaten gehaald en ook heb ik diverse vervolgcursussen doorlopen. Langzaam maar zeker heb ik een atelier ingericht op mijn zolder waar ik ook workshops ging geven. Inmiddels gaat het weer helemaal goed met mij en ben weer volledig terug in mijn werk, maar de passie voor powertex blijft.

Minder workshops thuis in atelier.

De combinatie werken, workshops en kunstmarkten is iets te veel van het goede, dus moest ik helaas keuzes maken. Ik heb ervoor gekozen om te stoppen met workshops bij mij thuis, hoewel ik zo nu en dan een uitzondering maak, maar dan alleen wanneer u zich met min.4 pers. max. 6 pers. aanmeld. Mijn doel ligt nu vooral bij workshops geven op locatie en natuurlijk blijf ik met mijn creaties op de kunstmarkten.

Waar dan wel?

Ik kom op locatie vanaf 6 personen (max 50 km) en bij bedrijven  (max 30 pers.) Woont u in de buurt dan is 4 pers. ook prima. Bent u met een grote groep, maar heeft u niet de beschikking over een locatie, dan kan ik een locatie huren.

Werk in opdracht  

Op kunstmarkten krijg ik nogal eens de vraag of ik een schilderij ook in een andere kleur kan maken. Het antwoord is natuurlijk JA, maar geen doek is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Ik spreek dan een prijs af en alleen wanneer u tevreden bent over het doek is de koop gesloten.

Heeft u nog vragen of wil je een workshop boeken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Groetjes Thea Smeding-Middelkoop

Powercreaties  

 Workshop 1 November van 9.00  tot 17.00 uur  Nog 1 plaats vrij 

Workshop 3 November  van 19.00 tot 22.00 uur Nog 2 plaatsen vrij 

Workshop 5 November van 9.00 tot 17.00 uur. Nog 1 plaats vrij 

 

                                                                                                                                                          

Groetjes en tot ziens Thea Smeding-Middelkoop