Home

Hallo,

Mijn naam is Thea Smeding

In Januari 2011 ben ik wegens ziekte tijdelijk uit de arbeidsmarkt geweest. Ik heb in die tijd kennis gemaakt met Powertex en wat als hobby begon is uitgelopen op een passie. Ik heb alle certificaten gehaald en ook heb ik diverse vervolgcursussen doorlopen. Langzaam maar zeker heb ik een atelier ingericht op mijn zolder waar ik ook workshops ging geven. Inmiddels gaat het weer helemaal goed met mij en ben weer volledig terug in mijn werk, maar de passie voor powertex blijft.                                                                                               

Workshops

De combinatie werken, workshops en kunstmarkten is iets te veel van het goede, dus moest ik helaas keuzes maken. Ik geef nu alleen nog workshops op afspraak, De workshop gaat door wanneer er 3 of meer aanmeldingen zijn. Ook workshops op locatie blijf ik doen Ik kom op locatie vanaf 6 personen (max 50 km) en bij bedrijven  (max 30 pers.) Woont u in de buurt dan is 4 pers. ook prima. Bent u met een grote groep, maar heeft u niet de beschikking over een locatie, dan kan ik een locatie huren.

Werk in opdracht  

Op kunstmarkten krijg ik nogal eens de vraag of ik een schilderij ook in een andere kleur kan maken. Het antwoord is natuurlijk JA, maar geen doek is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Ik spreek dan een prijs af en alleen wanneer u tevreden bent over het doek is de koop gesloten.

Heb je nog vragen of wil je een workshop boeken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Wil je graag 1 x per 3 maanden op de hoogte gehouden worden van de nieuwe workshops, stuur dan een mailtje en je blijft op de hoogte van de nieuwste workshops.

Groetjes Thea Smeding-Middelkoop

Powercreaties  

Op de navolgende dagen kunt u inschrijven voor een workshop. 

Vrijdag 20 januari, nog 2 plaatsen vrij

Donderdag 9 februari  nog vrij

Zaterdag 18 februari   nog vrij

Maandag 20  en Woensdag 22 Februari   nog vrij

Woensdag 8 maart   nog vrij

vrijdag 10 maart nog 3 plaatsen vrij

zaterdag 11 maart   nog vrij

Maandag 13 maart   nog vrij

Donderdag 16 maart   nog vrij

Vrijdag 17 maart   nog vrij

Woensdag 22 maart   nog vrij

Donderdag 23 maart   nog vrij

Maandag 27 maart   nog vrij

Dinsdag 28 maart   nog vrij

Groetjes en tot ziens Thea Smeding-Middelkoop