Home

Hallo,

Mijn naam is Thea Smeding

In Januari 2011 ben ik wegens ziekte tijdelijk uit de arbeidsmarkt geweest. Ik heb in die tijd kennis gemaakt met Powertex en wat als hobby begon is uitgelopen op een passie. Na diverse cursussen ben ik me gaan verdiepen in het boetseren, wat inmiddels de overhand heeft genomen. Ik ga nog steeds regelmatig naar cursussen om weer nieuwe technieken te leren. Daar koop ik ook mijn frames van de geleerde technieken waardoor er meerdere beelden in omloop zijn die gelijk zijn (docenten powertex komen daar vanuit het hele land), maar door dat het handwerk is, blijft het een uniek stuk. Tevens geef ik in de beelden die ik op cursus geleerd heb ook workshops. Daarnaast heb ik ook nog de unieke beelden, door mijzelf ontworpen. Van deze beelden zijn geen workshops mogelijk, omdat ik de frames maar 1 x maak. Mijn zolder heb ik omgebouwd tot een atelier waar ik ook workshops geef.                                                                                              

Workshops

De combinatie werken, workshops en kunstmarkten is iets te veel van het goede, dus moest ik helaas keuzes maken. Ik geef nu alleen nog workshops op afspraak, Dit is 1 x per maand. De workshop gaat door wanneer er 3 of meer aanmeldingen zijn. Ook workshops op locatie blijf ik doen Ik kom op locatie vanaf 5 personen (max 50 km) en bij bedrijven  (max 30 pers.)  Bent u met een grote groep, maar heeft u niet de beschikking over een locatie, dan kan ik een locatie huren, 


Werk in opdracht  

Op kunstmarkten krijg ik nogal eens de vraag of ik een schilderij ook in een andere kleur kan maken. Het antwoord is natuurlijk JA, maar geen doek is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Ik spreek dan een prijs af en alleen wanneer u tevreden bent over het doek is de koop gesloten.Ook wil ik de uitdaging aangaan om een beeld in opdracht te ontwerpen en te maken. Ook hiervoor ....alleen wanneer het beeld naar wens is, is de koop gesloten

Sinds enige tijd maak ik ook grafmonumentjes. Deze personaliseer ik waardoor het beeld compleet uniek is. Hoe...dat wil ik tijdens een gesprek vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen of wil je een workshop boeken, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. (eventueel is een andere datum mogelijk in overleg)

Wil je graag 1 x per 3 maanden op de hoogte gehouden worden van de nieuwe workshops, stuur dan een mailtje en je blijft op de hoogte van de nieuwste workshops.

Groetjes Thea Smeding-Middelkoop

Powercreaties  

Workshops .

 September, donderdag 21

Oktober,  zaterdag 14 of zaterdag 28

November vrijdag 24 of woensdag 29

December GEEN WORKSHOPS 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes en tot ziens Thea Smeding-Middelkoop