powercreaties Home

Hallo,

Mijn naam is Thea Middelkoop

In januari 2011 heb kennis gemaakt met Powertex en wat als hobby begon is een passie geworden. Na diverse cursussen ben ik me gaan verdiepen in het boetseren, wat de overhand had genomen. Ik maak unieke, door mijzelf ontworpen, beelden. Daarnaast ging ik regelmatig naar cursussen om de nieuwste technieken te leren. Door Corona ligt alles alweer een tijdje stil. Helaas ben ik gestopt met het geven van workshops vanwege ruimtegebrek. Ik ben mezelf nu aan het ontwikkelen op het gebied van schilderijen maken met olieverf. 

 

 

vogel in hartvorm, op bestelling gemaaktWerk in opdracht  

Heeft u specifieke wensen die u graag in een schilderij of beeld wilt terug zien? Dan kan! Samen met u ontwerp ik graag een uniek exemplaar. Niets is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk. Voor alle, in opdracht gemaakte, kunstwerken (schilderij, beeld, herinneringsbeeld, grafmonument) geldt dat u alleen betaald wanneer u tevreden bent. (m.u.v. monumenten waar gebruik is gemaakt van aangeboden materiaal van de overledene)

Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Groetjes Thea Middelkoop

Powercreaties  

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Klik hier voor onze privacy pagina OK