Uitvaart

Grafmonument powercreaties.nlEr is tegenwoordig erg veel mogelijk in de uitvaartbranche. Zo ben ik recent aan de slag gegaan met 'op maat' gemaakte grafmonumenten. Dit alles naar aanleiding van het overlijden van mijn vriendin die graag wilde dat ik een beeld voor haar graf zou maken. Samen met mijn vriendin en haar man heb ik geprobeerd aan hun wensen gehoor te geven.  Het prachtige resultaat ziet u op de foto's.

In deze periode ontstond tevens het idee om persoonlijke spullen te verwerken in de grafmonumenten. Dit begon met een klein afscheidsbriefje in een vogeltje, wat uiteindelijk resulteerde tot het verwerken van de ontvangen kaarten tijdens het ziekbed.

Alle wensen kunnen besproken worden, zo kan bijvoorbeeld ook het as of het haar van een dierbare verwerkt worden. Tevens is het mogelijk om zelf aan het momument mee te werken.

De grafmonumenten zijn weerbestendig en onderhoudsvrij. 
Indien u vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Poes met persoonlijke briefjesPoes met persoonlijke briefjes klaarSchets van het grafmonumentje rechtsoven

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Klik hier voor onze privacy pagina OK